hai..jangan lupa tinggal jejak anda.jangn lupa comment blog kita.terima kasih

BEN ASHAARI AJAK KENAL BLOG INI.


Assalammualaikum...

he...jom join segmen abg ben..

kalau nak join kLik header BEN ASHAARI.

Latar Belakang blog shakirah:

Sebenar ye aku da lama buat blog ni dari zaman remaja lagi..ahak.Pada tahun April 2009..

Tapi aku jarang update berblog..tahun 2011 ni baru la rajin..Sebab banyak masa terluang..
Blog shakirah ni tak la best mana.Aku banyak cerita pasal life aku..Ataupun pasal yang aku baca, nampak
dan dengar..

Dulu aku rasa buat blog ni susah sangat.Sebab tak tahu cara nak guna ye..Lama-lama aku belajar dari bloger.


Dari mana aku tahu segmen ni:
Aku tahu dari blog abg Ben ASHAARI..Aku rajin pi jeguk2 blog abg ben..Sebab ye abg ben kita suka 
buat segmen..hehe..
Salam kenal buat bloger baru.Terima kasih sebab sudi datang blog aku..
jom kita gi melawat blog mereka:


bLog cik eka:
aksuka gak jenguk blog cik eka comel ni sabab ye kemas dan banyak benda yang cik eka ajar 
pasal blog..Walaupun aku just jadi pembaca senyap je..Tak komen, tapi blog cik eka memang best.
jom kita lawat cik eka cute ni
cik eka


jom terjah cini:
nienyz
ct haslinda
niniedora
kina
amalina
jom terjah:-cikgu fad
jom kita terjah blog ni:-azlina muhammad
hehe.blog ni cute taw jom:-ceritaliyana


13 comments:

Ninie Dora said...

salam ramadhan
jemput yaa tuan rumah :)

http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

Me is Whoa! said...

terjah sini!

http://meiswhoa.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

nur said...

JEMPUT YE.. http://picturesbynur.blogspot.com/2011/08/segment-know-this-blog.html

Cik Eka said...

awak..tq....tak sangke ade silent reader..hihi........

suka awak tau...

NasZ said...

salam kenal..dah follow awak..

jemput ke blog saya.

SEGMEN BEN ASHAARI : "BEN ASHAARI AJAK KENAL BLOG INI ..."

haslinda said...

haloo...linda dtg dari segmen abg ben...:)

http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

Fad said...

hai!!!cikgu fad dtg..dah letak dlm list blog awak ni dan follow..jom kenal2..:)

Azzah said...

singgah kenal sini... http://sayurlemak.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

Fad said...

hai!!!dah list kan belog awak..minta add facebook cikgu Fad di dilamin03@yahoo.com dan hantar alamat sbb cikgu nak pos kad raya.sebagai tanda penghargaan kita tukar2 url blog..thanks..:)

azlina_muhammad said...

Salam kenal dari segmen abg ben...done following u...jemput singgah blog i...

http://azlinamuhammad.blogspot.com/2011/08/ben-ashaarikenali-blog-aku.html

ceriteraliyana said...

tinkerbell terbang2 sini ^^

yana dah komen blog neh, jom tengok!!

♡♬♪ sHaKiRah HaRuN{。^◕‿◕^。} said...

thankz semua sinngh blog shakirah..sy dtg singgah blog korang blik ek..tunggu..

Amalina said...

Salam. Hello there. Lina datang ni. Nak tengok apa komen Lina kat blog awak?

SEE MY COMMENT ABOUT YOUR BLOG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...