hai..jangan lupa tinggal jejak anda.jangn lupa comment blog kita.terima kasih

JuMpa ShiLa AmZah..




assalammualaikum..
 
 
hai dah lama rasa ye x update blog ni...huh..Macam best je entry aku kan..
eeehhhh..betoi ke aku jumpa cik shila ni.???...rasa2 korang la kan...heee
 
 
 

comel kan cik shila kita ni..Aku suka gilo kan dia ni...cantik...suara pun sedap..aku banyak kali jumpa dia kat YOU TUBE je pun...hahaha...kan best kalau aku jumpa shila ni betoi2..hehe..
 

 



rambut dia pun cun kan...i like shila amzah nii...jom kita layan lagu ni..
macam mane korang suka x shila ni??..best kan..









1 comment:

Baheera Collections said...

Saya pun suka layan video sheila amzah di youtube...
Jom datang cuci mata sini..
Maxi skirt, palazo pants, inner neck ala maysaa all under rm40

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...